Dop!

Nu ska vi snart åka och hämta min syster (hon och mamma ska spela och sjunga på Sebbes lillebrors dop). Jag hänger med och kollar! :)

Besviken

Känner mig lite beskviken.. Kommer ej gå in på detaljer men istället för att jah stannar och sover på campingen hämtar mamma mig..

Eksjöstadsfest

Idag ska jag åka till eksjöstadsfest! Jaaho! Jag är skit taggad! Vi ska även sova i husvagn på eksjö camping! :)

Skolfoto

Något som jag aldrig sett fram i mot är skolfoto.. Men idag ska vi tydligen ta kort :S

This is us!

Idag kommer this is us ut i Sverige! Och så har vi ju också en bandmedlem som fyller år! Grattis bästaste Liam!! <3

Bra dag!

Dert har varit en ganska bra skoldag/dag om man bortser från brännbollen med 8-9.. :D

Håltimma

Är hemma hos mig med Sebbe på håltimman och spelar mario kart! :) haha fokuserad bästis där?

Usch!

Taylor.. Det äckliga lilla fan-skapet.. Ni som såg VMA vet exakt vad den idioten sa! Och ful är hon oxå -.- hon ska veta att Harry kan få någon mycket bättre än henne!!! Omoget som fan av henne! 

Zerrie <3

Känner mig som den sämsta directionern e.v.e.r! Vill bara gråta lite nu.. Hur kunde jag missa detta ?? Detta faktum att lille Zayn har förlovat sig??! Ahhh!! Jag är så glad för hans skull!! Grattis Zerrie!! Finisar <3

VMA

Tittar på repris av VMA nu! :)

Idol!!

Jah och mamma sitter och kollar på idol nu.. Min idrotts lärare sa att en som hennes döttrar kände var med, och nog var han bra! Alltså shit! Hoppas han går långt i programmet!!

Slutade tidigare! 😄

Jag kom hem från skolan för några minuter sedan, jag har tagit en dusch och nu tänkte ta lite mellanmål och chilla! 😄

Skolan -.-

Nu är det dags för en vecka skola igen. Någon annan som börjar bli trött på det?? Första timmen har vi gympa.. Usch!

Gatuköket

Vi kom nyss hem från eksjöhofgårds värdshus. Och snart ska vi åka ner till gatuköket och äta. Föresten har någon av er sett trailern till the Sims 4?? Det verkar asgrymt!!! :D

Beställa spel!

Just nu är jag och kollar på olika Wii spel på http://cdon.se jag tror jag kommer beställa lite Mario spel :) fast det var 1 spel jag ville ha men det var slut :( så jag får vänta tills det kommer mera.. Nu ska jag göra i ordning mig för jag ska hänga med mamma när hon ska spela (piano med hennes kör) på eksjöhofgårds värdshus... Jag tror typ att det skulle va något museum och hundutställing?

Tråkigt.se

Gissa vem som har väääldigt tråkigt?.. FEL!!.. Om du inte gissade mig isåfall har du helt rätt!

Tranås... Igen!

Nu är jag och mamma i Tranås igen hos min storasyster Emma. Det är typ 3:de gången vi är i Tranås denna månaden.

..

Jag vaknade för en stund sen.. Känner mig ganska frisk faktiskt! Har ingen aning om vad jag/vi ska göra idag.. Så jag får ta dagen som den kommer!

Hemma

Har varit hemma från skolan idag, jag har fortfarande lite feber men jag kommer till skolan på måndag tror jag!

Sjuk :(

Jag var redan lite sjuk igår och nu har jag fått ganska mycket feber.. Så jag tror att jag stannar hemma imon! Jag har ganska ont i huvudet och är lite yr.. Så jag tror jag ska vila lite.

Hej..

Jag kommer antagligen inte skriva något mer inlägg idag för att jag är arg, och ledsen för den delen med.. Kan inte världen bara gå under idag?? Jag är en människa.. Vilket oxå betyder att jag har känslor.. Allt är fel just nu i mitt liv. Tack för mig!

Smothie

Kom nyss hem från skolan och har gjort en blåbärssmothie :) gott!

Skolan

1 "riktiga" skoldagen var riktigt bra! Vi har fått nya vänner ( Sebbe och jag ) .. En sak jag INTE gillade var att varje gång vi gick ner till våra skåp var 8-9 där och dom har sina skåp över oss så vi måste vänta i 200 år på att dom ska ta ut sina böcker, så att vi kan nå våra skåp.. Iallafall jag! På rasten stack vi bort till en lekpark som ligger lite längre bort.. Inte så värst kul men det är fett grymt att vi får gå från skolgården på rasterna nu när vi går i högstadiet :)

Gulle :D

Första dagen i klassen gick bra! Och jag fick nyss ett mess från en tjej från min förra klass och hon skrev att hon saknade mig och Sebbe.. Haha gulle! :) Hoppas ni har haft en bra dag :D

7:an

Idag är det första dagen i nya skolan :S jag ska börja 7:an.. Jag börjar med ny elever så jag känner bara några.. Jag är sååå nervös!! :S

Före-Efter

Här har ni en före-efter bild på mitt hår :) jag har lite blött hår på efterbilden så det är inte riktigt så mörkt.. Men jag blev ändå sjukt nöjd :3

Väntar...

... På att mamski ska komma hem så att hon kan färga mitt hår :)

😃

Det blev inget mer inlägg igår. Men det var för att jag var med mamma hos hennes kompis på middag igår och vi kom hem ganska sent. Och idag ska vi till min mormor på middag :) imon börjar skolan:( Sommarlovet har verkligen gått fort.. Men jag har iallafall haft kul! :D

On my way!

On my way till Sebbe nu.. Haha jag tycker det är så löjligt att skriva typ några meningar på engelska och resten på svenska xD

Städar

Just nu städer jag mitt rum.. ( det behövs verkligen) jag ska bara dammsuga sen är jag klar, känns jätte skönt nu när jag entligen får ett rent rum.. Haha :)

Hemma hos Sebbe

Jag har varit på skolan och hälsat på det gick bra! Och nu är jag hos Sebbe vi ska spela Sims.. :)

Ny skola :S

Idag ska jag och mamma komma och hälsa på, på den nya skolan jag ska börja. jag kommer typ få träffa mina nya lärare och.. Ja vad mer? och jag ångrar fortfarande att jag inte bad om ett kort med Darin igår:(

Fotboll

Sitter och kollar på fotboll, Sverige leder med 2-0 mot Norge.. Heja Sverige xD
Missförstå mig inte fel nu, jag gillar inte ens sport men jag har tråkigt så jag kollar på det här :3

Lagad! M.m

Nu är mobilen lagad och vi gick in på IKEA sen köpte jag lite saker till skolan med på lagerhaus. Innan vi åkte till sesamgallerian åt vi på MAX. Och där var Darin och åt!!! :D Mamma tog lite smygfoton på han, haha xD

Jönköping

Påväg till Jönköping nu med Sebbe!

Reparera mobilen

Imon bär vi av till Jönköping för att reparera min mobil :)) Medans den laggas åker vi och shoppar :D vi hade tänkt att gå på bio men jag tror inte det blir så.. Vi får se :)

Höst

Nu ska jag åka hem från Sebbe.. Det regnar ganska mycket och jag kom på att sommaren snart är slut och att hösten kommer snart.. Ganska tråkigt men det kan ju inte va sommar hela tiden.

:(

Spelet kom visst inte idag det var försenat :( vi får väll göra något annat då.. Haha

Posten

Jag är hemma hos Sebbe och vi väntar på att posten ska komma.. Sebbe har beställt ett nytt Sims :) Sims 3 universitetsliv!

Tranås

Nu är jag, mamma och mormor påväg till Tranås för att hälsa på Emma i hennes nya lägenhet! :)

Hemma hos Sebbe!

Nu är jag hos Sebbe, jag ska sova här.vi har nyss varit ute i regnat.. haha! Men nu sitter vi soffan och käkar chips och väntar på att sommar krysset ska börja :)

Fett tråkigt..

Jag har fett tråkigt :( jag har typ kollat på TV hela dagen. På måndag åker kanske jag och mamma till Jönköping för att reparera min mobil.. Om vi åker dit så när vi ändå är där kommer vi nog gå på bio :D

jävligt arg!

Alltså.. Nu är jag grymt arg på mig själv och den här telefon jäveln... Jag går upp från sängen för att stänga mitt fönster och då tappar jag den förbaskade telefonen i golvet... Så nu har en jävla massa sprickor på hela skärmen -.- Vi får se hur vi gör med reparation eller om jag får köpa en ny.. Jag visste nästan att den här dagen skulle komma någon gång :( jag funderar verkligen på hur bra är egentligen iPhone!?

Syster

Nu är jag och mamma hemma hos min syster här i Sävsjö.. Hennes söner sitter och kollar på Svampbob <3 Haha :) någon annan än jag som tycker Jack och Finn är sjukt söta på denna bild!? :D

Porslin

Jag och mamma har nu backat upp allt porslin Emma har :) Haha det är väldigt mycket!!!

Nästan klara :)

Vi har fått in alla saker i lägenheten, och så gick vi och åt på en pizzeria.. Nu hade vi tänkt att försöka att packa upp lite :S

Flyttar dags!

Idag ska min syster flytta till Tranås (hon har fått jobb där) så vi har precis fått in allt i alla bilar och släpet.. Och i den lägenheten som hon ska bo i är på tredje våningen utan en hiss -.-' hur ska det här gå?!?

Skolan.. -.-

Kom nyss på att det snart är skola -.-... Bilden nedanför förklarar känslan i min kropp när jag tänker på detta.. Och att jag måste gå i MINST 6 år till... Just sayin' FML!

IKEA

Nu är vi framme på IKEA, det blev/blir inget besök på Elgiganten. Men nu hade vi tänkt att gå och äta lite :)

Jönköping

Mamma ska skjutsa en vän till Jönköping idag ( jag följer med oxå) och när vi ändå är där så hade vi tänkt att gå på IKEA och Elgiganten.. Haha

=^.^=

Vi har nyss ätit mat, och nu håller jag på att rensa lite på datorn... Ganska tråkig dag..men men!

Godnatt!

Okej.. Nu är jag verkligen trött! Jag märkte att i förra inlägget råka jag skriva: fult istället för fullt... Haha xD!
Jaja, men Godnatt!!!

Hemma igeeen!

Nu är vi hemma i Sävsjö!! Jag har nyss varit på mitt rum och satt upp några affischer ( jag köpte nålar på Öland så jag kunde sätta upp dom) så nu är det fuuuult med one direction affischer! :)

Hem!

Nu är vi påväg hem från Öland! Ska bli skönt att komma hem igen! Problemet är att man saknar sin bästis när man är borta... Haha :) fast jag får troligen träffa han nästa vecka! :)

Glaaass!!

Vi drack nyss några "barn" drinkar xD.. Super gott! Fast nu sitter vi i bilen mot Borgholm.. GLASS TIME! :)

Karamell-kokeri

På jakt efter loppis stannade vi på ett karamell kokeri.. Jag köpte en strut med många olika goda smaker! :)

Sommarens varmaste dag!

Som det står i rubriken ^ idag ska det bli sommarens varmaste dag! Men jag får följa med mina systrar till loppis medans dom andra går till stranden... Haha! Det kommer nog ett inlägg eller fler idag! :)

Godnatt!

Efter en lååång dag på stranden är det skönt att ta på sig pyjamas och krypa ner i sängen! Och dessutom har jag bränt mig :( och det svider så in i hästväg! :( :( men imon när dom andra går på stranden åker nog jag, Emma ( min andra syster som kom idag) och mamma på loppis..

Stranden!

Vi har packat strandväskan och ska snart åka till stranden nu.. Det är strålande sol idag! :) jag lägger ut en bild på pichu bara för att xD Haha

?Rubrik?

Nu är jag och mamma hemma i stugan själva.. För dom andra har åkt för att träffa några vänner på böda camping. Jag ligger i hängmattan och äter Marabou... Mmm <3

crazyy.blogg.se

Jag är en glad, galen och pratglad tjej på 13 vårar. På min blogg skriver jag om min vardag 😄

RSS 2.0