Påskmiddag

Idag har vi varit på påskmiddag hos min syster och senare åkte vi till mammas kompis och kollade på lamm :) och nu sitter jag och kollar på PLL :)
 

Godmorgon!

Jag lägger ut dem här söta bilderna på killarna från gårdagen i London tillsammans med några fans, bara för att jag känner för det idag haha:)
 

Skräpgropen

Nu har jag, pappa och farmor varit vid skräpgropen och slängt skräp... Och nu ska vi åka till gammelmoster Bibbi :D
 
 
 

Stockholm

 
Nu sitter jag på tåget till Sthlm. Och imon åker jag och pappa till Dalarna till min farmor. :)
Hos min farmor är det väldigt dålig teckning så vi får se hur många inlägg jag kan skriva... jag kom också på att jag glömde att ge tips igår, så det får bli ett litet tips idag.
Jag utmanar er/dig att vara snäll och ge komplimanger till främlingar eller personer ni kanske inte pratar med så ofta. Skriv gärna i kommentarerna vad personen/personerna gjorde eller sa när ni gav dem en komplimang :D det här var inget tips precis, det är en utmaning, men det är ända ett tips att tänka på den gylleneregeln

Påskkonsert

Kl 19.00 ikväll ska min klass ha en påskkonsert för våra familjer.. Känns typ som om jah ska kräkas eller bajsa på mig snart :S vi hade en konsert i morse med men det var bara för skolan, då var jag inte så nervös men nu kommer jag nog svimma vilKen sekund som helst.. Wish me good luck :)

Crazy insperation

Jag var ute och slösurfade lite på Tumblr och hittade de här bilderna.. Jag tror jag dog lite av skratt  och grät en skvätt när jag såg dem, haha. Dagens tema på crazy insperation får bli, Tumblr & 1D
 
 Alla bilder är tagna från Tumblr, shotout till nialls-hipsdont-lie och 1Dlovememaybe|ig som har gjort bilderna :)

Tipstorsdag

Tips1: lyssna på What about us med  the Saturdays!
Tips2: i vanliga fall är jag inte ett fan av Eminem men jag gillar verkligen hans singel med Nate Ruess, Headlights! Texten är ju så gullig :3 haha
Tips3:  bandet Rixton med låten me and my broken heart är faktist också riktigt bra!
Idag fick det bara bli låttips :D

In the school

Sitter och väntar på att Sebbes lektion ska ta slut så att vi kan gå hem x(
 

Trädkoja m.m

Idag i skolan har min klass övat till en påskkonsert som vi ska visa upp om någon vecka... Jag är väldigt spänd på hur det kommer gå. Jag slutade snart för en timme sen och när jag kom hem satte jag på teven och chillade i soffan fram till nu 😄 Senare idag kl 18.00 ska vi åka till min syster för att fira hennes 35-årsdag. Jag glömde också att lägga upp bilder på en trädkoja jag, Sebastian, hans pappa och hans lillasyster byggde ute vid Sebbes sommarstuga... kojan var nog cirka 3-4 meter över marken (kanske mer). Jag kände mig ganska modig när jag hade varit där uppe. och dessutom är jag höjdrädd xD haha iallafall här kommer bilder!
 

crazyy.blogg.se

Jag är en glad, galen och pratglad tjej på 13 vårar. På min blogg skriver jag om min vardag 😄

RSS 2.0