Borgholm

Just nu sitter jag, mamma och Linda (syrran) i bilen påväg till Borgholm! Idag har det regnat ganska mkt men senare på dagen sken solen upp så vi åkte till stranden och badade. Om ni undrar vrf de inte har varit bilder på dom 2 senaste inläggen så är det för att det gick inte att ladda upp :(

Kalmar-Öland

Idag har vi varit på en liten road trip till Kalmar! Vi åt på en Kina restaurang, shoppade och åt glass :D Jag köpte: 2 iPhoneskal 30 kr st på TGR och en consealerpenna 10 kr, sen gick vi till hemmakväll och köpte lite godis.. Efter det tog vi en glass :) och sen gick jag och mamma till h&m där köpte jag en mascara från Max Factor för 139 kr. Nu är vi påväg tillbaka till Öland!

On my way!

Nu är jag påväg mot Öland... Yeeey! Det tar lite mer en 3 timmar dit så jag får väll roa mig med att titta på youtube :D
Och kanske lyssna lite på 1D i bilen ;) haha... Hoppas vi får en fin vecka med sol och bad! :)

GThotel.org

Har nyss packat klart till Öland resan tills imon! Det kommer bli fett grymt!!
Nu hade jag tänkt att spela lite GThotel... Det var så länge sedan jag spelade det, så vi får se om det fortfarande lika kul? :)

Tråkigt väder...

Som sagt väldigt tråkigt väder här... Det bara öser ner så jag passar på att läsa lite ur min bok :)

Lösnaglar

Har nyss gjort mina lösnaglar :) det var ganska svårt ska jag säga er men här är resultatet!

Forever alone..

Just nu sitter jag hemma i soffan och glor på greys antomy helt forever alone... Mamma är på jobbet och syrran åkte.. Någonstans... xD Någon ledig person som vill va med mig? Haha! På söndag sticker jag och mamma till Öland, min syster,svåger och systersöner är redan där.. Vi har hyrt en stuga i Kårehamn där vi då ska bo med min syster och familj.. Jag vet att i den stugan är det oxå väldigt dålig teckning men jag lovar att jag ska skriva ett inlägg eller 2 varje dag när vi är där..
Jag längtar sååå tills vi ska åka! Vi har åkt till Öland varje år till denna stuga sen jag var 7..
Ja, men nu ska jag väll fortsätta titta på TV xD jag känner mig så ensam :'(

Hemma!!

Nu är jag hemma i dom gröna skogarna i Småland :D
Jag testade oxå lite hårkalk när jag kom hem xD haha.. Det blev sååå misslyckat
Och föresten One direction här slagit youtube rekord! Är riktigt stolt över mina pojkar <3 :D Nu ska jag äta jordgubbar Hejdå :)

Ledsen :(

Jag är såååå ledsen att jag inte har uppdaterat på hela veckan! Men hos min farmor är det jätte dålig teckning och jag har försökt att uppdatera när jag har haft lite men det har inte funkat :(

Ps: Någon som har checkat One directions' nya musikvideo till The best song ever?? Så gulliga! Och man måste ju bara älska Harry och Veronica xD Haha

...

Nu sitter jag och pappa på bussen till Gulmarsplan.. Vi har inte gjort speciellt mycket idag.. Vi har tvättat kläder, tittat på TV och varit och kollat på pappas nya lägenhet. Nu ska vi hem och titta på film och äta popcorn! :) och imon åker jag och pappa till Dalarna till min farmor. Jag vill bara säga då innan att det kan vara skit dålig teckning där, men på vissa ställen så funkar det (ibland). Så någon dag kanske det inte kommer något inlägg :S
Hej hopp chokladtopp!

OMG!

Nu är vi påväg hem från Grönalund.. Och där såg jag Caty & Keela från Kick back pack!! Jag läser deras bloggar varje dag! Som ni kanske såg i det förra inlägget så vann vi en kex choklad! :)

Grönalund

Vi skulle gå till ABBA museet men vi gick till Grönan ist.. Haha och pappa vann en kex choklad.. Förresten det var super gott på frozen yoghurt Factory! Min blev ganska ful.. MEN GOD! ;)

https://cdn2.cdnme.se/4194497/7-3/pic_51e16f40e087c36c76018fd2.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/4194497/7-3/pic_51e16f49ddf2b35f6f3b157d.jpg" class="image">

Förlåt :S

Förlåt, för att jag inte skrev något inlägg igår.. Jag hade bara inget kul att skriva. Men idag ska jag och pappa gå på ABBA muséet.. xD Haha! Och så ville jag gå till Frozen Yoghurt Factory :)
Där får man göra sin egen frozen yoghurt! Frozen yoghurt är nästan som mjukglass.. SUPER GOTT!!! :D

Framme!

Hej! Nu har precis satt oss i en taxi hem till lägenheten.. Har varit jätte kul på kryssningen :D! I Tax freen köpte jag ett set med sminkborstar, ett body butter som luktar mango, en parfym och en foundation borste.. Nedanför kommer en liten bildbomb från resan..
Se you later alligator!

Viking Line

Nu är vi framme vid VikingTerminalen vi står och väntar på min syster och hennes söner ( dom ska oxå med ). Jag kommer kanske kunna skriva något inlägg under resan.. Vi kommer hem imorgon igen, så om det inte kommer något inlägg mer under dagen så vet ni att jag kommer imorgon.. Ha det bäst flodhäst! :)

En rubrik..

Det blev inget inlägg i gårkväll.. Förlåt :3
Jag somnade i soffan när jag kom hem så det blev inget.. Haha! Nu tvättar pappa våra kläder vi ska ha med på kryssningen ikväll! Båten går vid 18.00 så vi måste antaglig vara där kl 17.00 så vi kan checka in. Det kommer nog vara väldigt dålig teckning, så vi får se om det kommer till inlägg..
Ha det så bra tills dess! :)

Ps: följ mig på gärna på instgram. Mitt namn är mooaaa00!

Mat!

Har precis ätit upp våran mat.. Vi åt indiskt idag(super gott)! Nu ska vi åka hem och slagga i soffan.. Det kommer troligen ett inlägg till i kväll! :)

Ke$ha!

Igår var jag och pappa på Grönan och tittade på när Ke$ha uppträdde.. ASGRYMT! Hon var jätte bra! Och det såg iaf ut som hon hade kul! :) Nu ska pappa åka och tatuera sig.. Så jag får väll följa med :) Puss och hej leverpastej!

Mat!

Nu sitter vi på Pizza Hut och vi har beställt maten och väntar på att den ska komma :) Jag och pappa beställde jääätte stora drickor...

Bussen!

Nu sitter jag, syrran och hennes söner på bussen till Gulmarsplan, Där ska vi byta till tunnelbanan som går till Slussen för att träffa pappa! :) Jag har sovit nu från fredag till söndag hos min syster idag ska jag till pappa... Jag kommer hem till Sävsjö igen den 24:de så jag är borta ganska länge.. Se you later alligator! :)

Café String

Har nyss ätit upp min macka på café string, nu ska Hanna ( onödig fakta: Hanna är min syster som bor här i Stockholm) och hennes söner och jag gå vidare till en lekplats! :)

Tåget..

Sitter på tåget mot Stockholm och väntar på att vi ska börja åka. Jag ska upp och hälsa på min pappa och mina syskon.. Lite senare nästa vecka åker jag och pappa upp till Dalarna till min farmor. Kommer bli fett grymt! Hoppas ni har det bra!? Vad ska ni göra för kul i sommar?

Rubrik?

Hej på er! Snart ska jag ta en dusch och gå och äta... När jag är klar får jag väll bara vänta på att Sebastian
(onödig fakta om Sebastian: Han har brunt hår, gröna ögon, pratar HEEELA tiden om allt och ingenting.. Han är min bästavän!) som ska åka hem från Skåne idag.
Här är en helt random bild på mig och Sebbe på klassresan till Liseberg på bussen. :)
Ha det bäst flodhäst!

Chillar..

 
 
Vi har precis grillat och ätit.. Nu ligger jag i sängen och hade tänkt att läsa lite ur andra boken av "Cirkeln" som då heter "Eld". Tycker dom böckerna är väldigt bra och spännande.. 
Ja, men nu ska jag väll sätta igång  att läsa då. 
Puss hej leverpastej! :* 
 
 
 
 

Ny blogg

Hej jag heter Moa jag är 13 år. Och det är jag som kommer blogga här på Crazyy.blogg.se 😄
Jag kommer att lägga ut bilder och skriva om min vardag här på bloggen! Jag ska försöka att skriva minst ett inlägg varje dag.. Det var nog det jag hade att skriva... Och förstås VÄLKOMMNA TILL MIN BLOGG!!! 

crazyy.blogg.se

Jag är en glad, galen och pratglad tjej på 13 vårar. På min blogg skriver jag om min vardag 😄

RSS 2.0