Sjuk

Jag är sjuk igen :( Om min feber inte har gått över tills imon så måste mamma ringa doktorn :S i mitt förta inlägg skrev jag att jaG hade köpt biljetter till världens bästa band. Och då menar jag såklart One Direction ❤️ Min syster, mamma och jag satt i en kö på "ticnet-sidan" i en timme och när vi kom fram var biljetterna slut sålda, jag blev väldigt besviken. Men sen så åkte jag hem till Sebastian (min bästavän) och jag gick in och kollade Facebook lite.. Då upptäckte jag att det stog att det skulle bli en extra konsert den 14 juni, så fort som tusan skrev jag ett mess till mamma att dom såldes just då! Så till slut så fick vi ändå biljetter :)  Jag längtar sååå :3

Gissa vaaad?

Gissa vem som fick biljetter till världens bästa band???... Jaaag!! :D 

Nån annan än jag?

Haha.. Någon annan än jag som saknar när han alltid sa what's sapnin?xD
2 dagar kvar tills biljetterna släpps!! Såå himla taggad! Jag måååste iallafall försöka att få en biljett :3
1D❤️

Biologi Prov!

Jag är fortfarande sjuk så jag passar på att öva till biologi provet som kommer ske på fredag. förhoppningsvis är jag frisk tills dess :)
 

Tack mamma :)

 

Sjuk

Hemma och är sjuk idag.. Haaatar att vara sjuk >:(  ska nog gå upp på mitt rum och lägga mig igen..

Best man!

Rykterna säger att det är klart nu och att Zayn har bestämt sig för att ha Niall som best man när han och Perrie gifter sig! Om det är sant så, grattis Niall och lycka till! :)
 

Skolan

 
Är i skolan nu...

God natt!!

 
 
Bjuder på några helt meningslösa selfie
bilder på mig! YOLO! xD
 

True shit

Jag dööör!

Fick nyss reda på att 1D's  turné kommer fortsätta i Sverige!!! Ahhh! Biljetterna släpps 9.00 den 28 maj! 

iOS 7!

 

Engelska

Vi har engelska nu, och vi ska göra en film :) Haha, vi har fått göra om flera gånger!

Idol nue!

Tittar på idol nu. Idag sjunger Simen.. Heja Simen!! :) Han är så sjukt duktig! Hoppas han går vidare. Har ni någon favorit?

Idrott

 
Idrott på morgonen.... Inte min grej det :S
idrott är inte alls min grej för den delen heller.

Tråk

 
Har lagom tråkigt här hemma... Men jag kan ju skatta mig glad för det är ju inte måndag.. Än?! Någon annan än jag som tycker att det skulle vara skönt med längre helg?

One direction

Filmen var... Amazayn! Ni kan inte ens föreställa er hur mycket jag älskar dom här pojkarna!!! Har varit galen i dom i snart 2 år! Asså, dom är så söta, snygga, roliga, heta, charmiga och jaa massa annat! Men det finns ETT ord som man kan beskriva dom med och det är perfekta! :)

Bio dags!

Nu ska jag och mamma åka till Jönköping och kolla på This is us! Äntligen!! :) hoppas ni får en bra dag!

Helg Nuu! :)

Fredag den 13:de

Idag har jag sovmorgon så jag börjar vid 10.05.. Det é fett gött! Och idag är det oxå fredag den 13:de.. Jag brukar aldrig få otur på denna dag. Men det finns ju vissa som tror på detta faktum att man får otur denna dag, och dom får väll tro på det då xD Känns lite orimligt att just det här datumet får man otur?

Grattis!!

Idag fyller ännu en bandmedlem ur 1D år. Grattis Nialler<3
Hoppas du får en bra dag :D

Påväg

Är påväg till skolan nu!

Yeeey

nu ska jag spela!! Yeey jag fick mitt Scooby doo spel på posten idag.. Jag måste prova det nu! Hej svejs!
 

Frukost!

Sitter och äter frukost nu. Jag har sovmorgon så jag börjar senare idag. Ikväll ska jag entligen gå och kolla på This is us!!Yeeey!

Hemma

Jag kom nyss hem från skolan.. Men nu ska jag ta lite fika! :) mjukpepparkaka, chokladboll och saft! :)

So

Vi har so nu och det är fett trögt!

This is us :S

Jag hade tänkt att gå och entligen se this is us.. Men jag känner inte mig så pigg lite krasslig.. Men jag ska iallafall gå på onsdag även om jag måste gå själv och kolla! :D

Beställt!!

Nu har jag entligen beställt mitt nya Wii spel! Scooby and the spooky swamp, haha :) det tar 2-4 arbetsdagar för det att komma så, mellan tisdag och torsdag kan det komma.. Tror jag? xD
Det var väldigt billigt på den sidan jag beställde, om ni själva vill gå in och kolla så gå in på http://www.shopathome.se

Föräldrafritt!!!

Yess! Mamma ska på något nu vd fyra och lite senare ska hon på någon fest.. Så det blir föräldrarfritt här! :D haha, jag har köpt lite chips och läsk så jag får sitta här ensam hemma och kolla på film ikväll! :)

Pizza

Ikväll köper jag och mamma pizza! Jag vet att jag sa att jag skulle på bio men jag tror att jag går imon istället! :)

Kexchoklad

Har nyss varit och köpt en liten kexchoklad, vi börjar NO om 10 min

10.00

På fredagar börjar jag inte förrens 10.00 det är chill :) fast jag tror att det är långdag...och det är ju mindre bra :S här är klassfotot, men det hände något konstigt så det blev bara ett hörn av min klass xD jag är inte säker på att jag får lägga ut ett foto på min klass så jag sudda ut dom xD haha

...

Idag fick vi sluta skolan tidigare för att spanska läraren var borta. Efter skolan åkte jag och mamma och köpte nya skor till mig. Nu ska vi kolla på dom dejtbara :)

Teen wolf

Sitter och kollar på teen wolf.. Är seriöst beroende av det!!! :D det är en serie om varulvar :)

Skolan

Jag är i skolan nu och väntar på att lite folk ska komma, fast jag vet att jah är ganska tidig. Palla stanna hemma..

Hollywoodfruar

Sitter och kollar på svenska hollywoodfruar. Det är absolut inte för att jag tycker det är bra utan att man känner sig verkligen frisk och normal när man ser dom där 4 godingarna... Hmm, nää godingarna? Inte riktigt rätt ord... Jag skulle nog kunna komma på massa ord som kunde beskriva dom, men så otrevliga ord kanske inte behövs komma ut på bloggen? Haha :)

Torpet

Det har varit en rolig klassdag! Lite jobbigt den sista biten, men jag klarade det! Nu ska jag hänga med Sebbe till deras torp/sommarstuga som ligger strax utan för Sävsjö (staden vi bor i).
Puss och hej leverpastej! :)

Framme

Nu är vi framme!! :D

Klassdag

Idag har vi en klassdag. På våran klassdag ska vi cykla till Vallsjöbaden. Jag vet inte hur långt tid det tar? Kanske 20-40 min ~. Vi ska ha med oss fika men skolan bjuder på lunch (korv med bröd). Vi får se hur det går ;)

Svamp

Jag, mamma och mammas kompis är påväg hem nu, vi har varit ute och plockat svamp. Vi hittade liiite kantareller. Iallafall bättre en inget ;)

Slut för idag

Kom alldeles nyss hem från skolan. Sista timmen hade vi slöjd, min grupp har träslöjd. Måsta säga att vi har en schysst träslöjdslärare! Fett nice xD haha. Pluspoäng till han! :)

So

Vi har SO nu och väntar på att dom andra ska komma! Vi ska ha läxförhör på några ord.. Jag har övat mycket så jag är förberedd!

Bio!

På fredag ska jag på bioooo! :D då går nämligen This is us här i stan. Så himla taggad!!! Någon mer som ska se/har sett this is us?

Saker..

Igår var jag ju på dop och efter hängde jag med hem till Sebbe och sov där.. Så jag kom hem för några timmar sen. Nu sitter vi i soffan och kollar på kändishoppet medans vi smaskar lita marabou! Imon är de skola igen och första timmen blir det idrott. På tisdag ska vi på cykelutflykt med klassen :)

crazyy.blogg.se

Jag är en glad, galen och pratglad tjej på 13 vårar. På min blogg skriver jag om min vardag 😄

RSS 2.0